Με την ευγενική χορηγία της:

 

 

                        1
 

Καλώς ήλθατε στο MyReality.gr.

Σε αυτές τις σελίδες έχουμε για εσάς ένα συνδυαστικό τεστ  ευφυΐας και γνώσεων... Για να το ολοκληρώσετε θα πρέπει να βρείτε τις κρυμμένες σελίδες!

Είστε στην πρώτη σελίδα. Αυτό είναι προφανές, γιατί έχει το νούμερο "1" επάνω. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα... δεν υπάρχει σύνδεσμος για τη σελίδα 2! Πως θα βρείτε τη σελίδα 2 χωρίς κάποιο σύνδεσμο προς αυτήν? Θα πρέπει να σκεφτείτε έξυπνα! (σαν hacker!) Για να πάτε στην σελίδα 2, πρέπει να αλλάξετε λίγο τη διεύθυνση (URL web address) αυτής της σελίδας. Κάντε μια δοκιμή. Εάν βρείτε το σωστό θα πάτε στην επόμενη σελίδα. Αν όχι θα λάβετε ένα μήνυμα λάθους. Επιστρέψτε και ξαναπροσπαθήστε!

 

 
Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα... δεν υπάρχει σύνδεσμος για τη σελίδα 2! Πως θα βρείτε τη σελίδα 2 χωρίς κάποιο σύνδεσμο προς αυτήν? Θα πρέπει να σκεφτείτε έξυπνα! (σαν hacker!) Για να πάτε στην σελίδα 2, πρέπει να αλλάξετε λίγο τη διεύθυνση (URL web address) αυτής της σελίδας. Κάντε μια δοκιμή. Εάν βρείτε το σωστό θα πάτε στην επόμενη σελίδα. Αν όχι θα λάβετε ένα μήνυμα λάθους. Επιστρέψτε και ξαναπροσπαθήστε!